Szendergő hercegnők (2018) társasjáték 7 1

Játékidő: 10 perc · Játékosok száma: 2–4

Lépj be a mesevilág ajtaján, ahol a mese és varázslat nemcsak képzelet: palacsinták hercegnője, sütik királya és megannyi varázslatos személy fogad téged. Ébreszd fel a hercegnőket, és ne engedd, hogy a szomszédos lovagok elrabolják szíved választottját! A játék észrevétlenül fejleszti a… [tovább]

Képek 4

Hirdetés

Kívánságlistára tette 2


Kiemelt értékelések

Hintafa 
Szendergő hercegnők (2018)

Szendergő hercegnők (2018) társasjáték

Ennyire lányosnak kinéző, de ellenére fiúknál is töretlenül népszerű játék még nem is volt a blogon.

Irtó helyes és meglepően cseles játék a Szendergő hercegnők. Ha hinni lehet a híreknek, akkor egy 6 éves kislány fejéből pattant ki az ötlet. A szerencse persze befolyásolja a kimenetelét, de mi egyebet várhat, aki a hercegnő bizniszben tevékenykedik? Egyébként ezzel eddig az összes játékostársam tisztában volt és azzal is, hogy egy körnél muszáj többet játszani és nem csak a győzelemért, hanem mert olyan izgalmas-aranyos a játék flow-ja. Iskolás körökben is nagy népszerűségnek örvend, a lányoknál estében kétségeim sem voltak efelől, a fiúk jellemzően eleinte bizalmatlanok, de csak az első lovag-sárkány összecsapásig.

Több van a Szendergő hercegnőkben szende bájuknál. A könnyű kis matek mellett (ha van olyan óvodás, akinek már mennek, akkor akár 5-6 éves kortól is játszható) érdemes taktikusan tartalékolni a kártyáinkat, mert nem mindegy, hogy milyen védelmünk van egy esetleges támadás kivédésére. A siker érdekében az emlékezetünket is készenlétbe kell helyeznünk, hogy a visszaalvó hercegnők közül tudjuk kit érdemes keresni.

Várakozásomat messze felülmúlták a hercegnők, trükkös és nagyon szórakoztató játék, izgalmasan vicces fordulatokkal, kis és nagy cselszövőknek. A legjobb értelemben vett populáris játék, gördülékeny ritmusa az egész család számára élvezetes.

Bővebben: https://hintafa.blog.hu/2018/10/27/szendergo_hercegnok


Ha tetszett, játssz ezzel is


Hasonló játékok címkék alapján