Sakk társasjáték 46

Játékosok száma: 2

A sakkjátékot két játékos játssza egymás ellen a négyzet alakú, nyolc sorra és nyolc oszlopra felosztott sakktáblán, 16–16, azaz összesen 32 bábuval. A két játékos bábui határozottan eltérő színűek. A színek elnevezése világos, illetve sötét. Köznapi értelemben véve a sötét játékos bábui fekete… [tovább]

Hirdetés
Sakk

Kedvencelte 29

Kívánságlistára tette 1


Kiemelt értékelések

lipotdorka 
Sakk

Sakk társasjáték

Apával nagyon sokat játszottunk régen, Ő is tanított meg minden csínjára-bínjára.

Valentine_Wiggin 
Sakk

Sakk társasjáték

Sokáig egyáltalán nem tudtam játszani, aztán elegem lett, és elmentem egy intenzív sakktanfolyamra, ahol egy hét alatt elég keményen megtanítottak a különböző trükkökre. Azóta imádom, bármikor le tudok ülni valakivel egy játékra.

rhysciar 
Sakk

Sakk társasjáték

Még apukám tanított meg játszani, aztán kiskoromban rengetegszer vettem elő. A legélénkebb emlékem azonban egy gyógytáborból maradt meg, ahol a szabadidőnkben játszhattunk a többiekkel. Egész kis rendszert alakított ki a „házi” bajnokság, csak senki nem tudta, hogy díjakért játszunk, úgyhogy amikor a tábor utolsó estéjén megtörtént az eredményhirdetés, és a „Legtöbb órát játszó gyermek” kategóriában győztem, nagyon meglepődtem. Azóta is csak kellemes emlékek kötnek a sakkhoz, még ha rohadt nehéz is tud lenni.

Morn 
Sakk

Sakk társasjáték

Leginkább gyerekként játszottam vele, főleg apuval. Szerettem. Ma már nehezen menne. Főleg, hogy pár hónap után derült ki, hogy néhány szabályt nem, vagy máshogy tudtam.

Rendbonto 
Sakk

Sakk társasjáték

Örök kedvenc. A logika mesterjátéka.

Victorious 
Sakk

Sakk társasjáték

Még kiskoromban tanította meg nekem a papám hogy kell játszani és utána mindig ezt játszottuk meg malmot.Emlékszem milyen nagy boldogság volt mikor sikerült először legyőznöm :)


Ha tetszett, játssz ezzel is


1

Sógi társasjáték

1 szavazat · Összehasonlítás

Hasonló játékok címkék alapján