Sagrada társasjáték 2

Játékosok száma: 1–4

A Sagrada egy gyönyörű, színes kockajáték, melyben az ólomüveg ablakokat kell elkészíteni. Minden játékosnak van egy kis táblája amin rajta van az elkészítendő ablak és a kockák. Minden játékostáblán rajta van, hogy milyen színű vagy árnyalatú kockákat tehetünk rá. Ugyan olyan színű vagy… [tovább]

Képek 2

Hirdetés
Sagrada

Várólistára tette 3

Kívánságlistára tette 2


Kiemelt értékelések

Hintafa 
Sagrada

Sagrada társasjáték

Jól kitalált, egyre mélyülő, nagyon egységes játék, egy pici szerencsével fűszerezve. A szabályok rövidek, összefogottak, könnyű belerázódni. A feladat izgalmas és egyszerűségében is bizsergetően kellemes kihívás a lehető legjobb kockakombinációt begyűjteni.

Az a fajta agyalós, variálós játék, amiben izzasztó erőlködés nélkül lehet dolgozni, gyönyörködve a végeredményben és örülni a végén összegyűlő pontjainknak.

Az eltérő nehézségű mintakártyák azt is lehetővé tették, hogy a különböző életkorú, vagy tapasztalatű játékosok is együtt tudjanak játszani, hiszen egy 6-os nehézségű ablakot nagyobb kihívás elkészíteni, mint egy 3-ast. Ez megteremti az egyensúlyt egy profibb játékos és egy kezdő között.
Bővebben: https://hintafa.blog.hu/2018/08/30/sagrada_764


Ha tetszett, játssz ezzel is


Hasonló játékok címkék alapján