Sagrada társasjáték 4

Játékosok száma: 1–4

A Sagrada egy gyönyörű, színes kockajáték, melyben az ólomüveg ablakokat kell elkészíteni. Minden játékosnak van egy kis táblája amin rajta van az elkészítendő ablak és a kockák. Minden játékostáblán rajta van, hogy milyen színű vagy árnyalatú kockákat tehetünk rá. Ugyan olyan színű vagy… [tovább]

Képek 2

Hirdetés
Sagrada

Kedvencelte 1

Várólistára tette 7

Kívánságlistára tette 4


Kiemelt értékelések

Hintafa 
Sagrada

Sagrada társasjáték

Jól kitalált, egyre mélyülő, nagyon egységes játék, egy pici szerencsével fűszerezve. A szabályok rövidek, összefogottak, könnyű belerázódni. A feladat izgalmas és egyszerűségében is bizsergetően kellemes kihívás a lehető legjobb kockakombinációt begyűjteni.

Az a fajta agyalós, variálós játék, amiben izzasztó erőlködés nélkül lehet dolgozni, gyönyörködve a végeredményben és örülni a végén összegyűlő pontjainknak.

Az eltérő nehézségű mintakártyák azt is lehetővé tették, hogy a különböző életkorú, vagy tapasztalatű játékosok is együtt tudjanak játszani, hiszen egy 6-os nehézségű ablakot nagyobb kihívás elkészíteni, mint egy 3-ast. Ez megteremti az egyensúlyt egy profibb játékos és egy kezdő között.
Bővebben: https://hintafa.blog.hu/2018/08/30/sagrada_764

Laszlo_Molnar 
Sagrada

Sagrada társasjáték

A játék, amit jogosan vagy jogtalanul, sokat hasonlítanak az Azulhoz, egy évben jelent meg a kettő, és mindkettőben közös készletből szerzett elemekkel kell díszes fali illusztrációt készítenünk az Ibériai-félszigeten… De míg ott az egymással való kibabrálásra kerül a hangsúly, itt az üvegablakunkat lesz egyre nehezebb kitölteni színes üvegkockákkal, úgyhogy ha nem szórakozunk a másikak megszívatásával, akkor is meggyűlik a bajunk a feladattal. A változatosság határozottan itt a nagyobb: minden játékban különbözőféle terveknek próbálunk megfelelni, különböző célokkal és különböző építési eszközökkel (segédkártyákkal), szóval kombinációs lehetőség van bőven.


Ha tetszett, játssz ezzel is


Hasonló játékok címkék alapján