Riven (1997)

videojáték 1

A Riven közvetlenül a Myst után játszódik. Az idegen, vagyis a játékos sikerrel megszabadította Atrust D'ni-ból, miután fiai elárulták, így a férfi ismét segítséget kér: A felesége, Catherine hataloméhes apja karmai közé került, és nincs senki, akire számíthat. Az idegen az egyetlen, aki… [tovább]

Képek 9

SzereplőSzinkronhang
AtrusRand Miller
CatherineSheila Goold
Catherine (utószinkron)Rengin Altay
GehnJohn Keston
Hirdetés
Riven (1997)

Kiadó
Red Orb Entertainment

Más készítők
Cyan
Acclaim Entertainment

Platformok

Kedvencelte 1

Várólistára tette 2

Kívánságlistára tette 1


Kiemelt értékelések

Valentine_Wiggin 
Riven (1997)

Riven (1997) videojáték

Nagy ugrás történetileg az első részhez képest, de lehet, hogy érdemes elolvasni a könyvet, hogy az ember igazán megértse a történetet. Mind Atrus viszolygása Riventől, ami a tönkretett gyermekkort jelképezi számára, mind Gehn megszállottsága, hogy elfogja Catherine-t és csapdába csalja a fiát… zavaró, ha az ember nem ismeri az előzményeket, hogy hogyan esett darabjaira a család. Ennek ellenére a történet izgalmas, a grafika továbbra is szép, a zenék továbbra is elérik, hogy az ember gyönyörű tájképeket nézve is borzongjon, a feladványok pedig továbbra is bosszantóan nehezek, de szórakoztatóak.
Elemzésem a teljes történetről:
https://todaywiggin.blogspot.com/2020/05/regi-emlekek-m…

1 hozzászólás

Folytatása

Myst III: Exile (2001) videojáték

Összehasonlítás

Myst


Népszerű idézetek

Valentine_Wiggin 

Atrus: A végkifejletet soha nem lehet megírni.

Riven (1997) videojáték

Valentine_Wiggin 

Atrus (utolsó mondatok, good ending): Now I understand… endings and beginnings are within the Fissure, that Riven-cleft of stars that acts as both wall and a bridge. And though I am unable to understand how, the very flow of stars that brought my Myst book into worthy hands, I am sure, served as a safe passage home for my friend. The Age of Riven is closed forever, but the people of Riven are free. And now, I am at rest, understanding that in Books, and Ages, and life… the ending can never truly be written.

Riven (1997) videojáték


Hasonló játékok címkék alapján