Petrichor (2017)

társasjáték 14 6
Játékidő: 20 perc · Játékosok száma: 1–4

A Petrichorban egy felhő vagy. Az időjárás segítségével igyekszel a leggazdagabb termés előidézőjévé válni. Ami könnyű feladat lenne, ha a többi felhő nem ugyanerre törekedne! Ezért készülj rá, hogy ravaszkodnod kell fent az égen, hogy átverd és lefőzd a barátaidat, és így te legyél a legfőbb… [tovább]

Videók

magyar

Képek 2

Hirdetés

Kedvencelte 3

Várólistára tette 10


Kiemelt értékelések

Rozinante 
Petrichor (2017)

Petrichor (2017) társasjáték

Szerintem ez a játék nagyon alul van értékelve. Egy viszonylag komplexebb játékról van szó, ami nagyon szép és amilyen kellemes vele játszani, olyan agyégető is.
Ketten nem a legjobb, de hárman-négyen szuper. Alig várom, hogy a kiegészítőkkel is kipróbáljuk. :)
Személy szerint nekem az egyik kedvenc játékom. De mivel nem egy fáradt nap után való játék ez, viszonylag kevésszer kerül elő. Akkor azonban minden percét imádom. :)
Nagyon szeretem pakolgatni a kis felhőket, meg az esőcseppeket. Tényleg úgy érzem, hogy kertészkedem és azon munkálkodom, hogy meg tudjam öntözni a növényeket.
Egyszerűen imádom ezt a játékot. :)

2 hozzászólás
ncsn87 
Petrichor (2017)

Petrichor (2017) társasjáték

Friss beszerzés volt, nagyon kedvező áron jutottunk hozzá, így úgy voltam vele, ennyit mindenképp megér. Két játék után azt mondom, többet nem is adtam volna érte. Nem rossz, de túlárazottnak tartom. Egyébként szép, letisztult játék. De a pontozása… Hát az kicsit komplikált elsőre, de megtanulható. :D A kiegészítőt is beszereztük, de azt még nem próbáltuk.
Mindenképp azt látjuk a férjemmel, hogy ezt igazán 3-an, de inkább többen jó játszani. Úgy lesz igazán nagy a verseny, az interakciók. Tetszett, de ketten nem annyira élvezetes.


Folytatása

Petrichor – Virágok (2018) társasjáték

Összehasonlítás

Petrichor


Hasonló játékok címkék alapján