Nagyfeszültség

társasjáték 12 4
Játékidő: 120 perc · Játékosok száma: 2–6

Pénzt keresni elektromos árammal? Rengeteg pénzt keresni elektromos árammal? Nagyszerű ötlet! Használjak 1 szenet vagy olajat az áramfejlesztéshez a régimódi erőműben, vagy a jövőben hiány lesz ezekből az erőforrásokból? Talán a szemétégetésé a jövő? A nukleáris energia nagyon izgalmas, és ha a… [tovább]

Videók

magyar
magyar
Hirdetés
Nagyfeszültség

Várólistára tette 3

Kívánságlistára tette 5


Kiemelt értékelések

Morpheus 
Nagyfeszültség

Nagyfeszültség társasjáték

Ez egy alap euro játék elvileg, eddig mégse jött össze. Most azonban igen, és tutira lesz következő alkalom. Azzal, aki már játszott ezzel egyszer, fej-fej mellett haladtunk, de a végén egy házzal többet sikerült építenem, és mindet sikerült is kifűtenem. Jeee! :)

1 hozzászólás
Laszlo_Molnar 
Nagyfeszültség

Nagyfeszültség társasjáték

Klasszikus, összetett elektromoshálózat-építés aukciókkal, városok árammal ellátásával, erőművek felfűtésével. Mindig egy kicsit többnek gondoltam benne a szabályt? körönkénti tennivalót?, mint ami ideális lenne a játékhoz, de alapvetően jól működik, nem véletlen, hogy sok-sok térképes kiegészítőt szült az eredeti megjelenése utáni évtizedben. És igen, szerintem a játék szép, ha nem is az eredeti stílusát csak gyengén imitálni tudó magyar borítóról beszélünk.


Ha tetszett, játssz ezzel is


Hasonló játékok címkék alapján