Limbo (2011)

videojáték 35

Egy fiú, nem tudva, mi történt a húgával, útnak indul a LIMBO-ba.

Videók

Hirdetés

Kedvencelte 10

Várólistára tette 17

Kívánságlistára tette 4


Kiemelt értékelések

rhysciar 
Limbo (2011)

Limbo (2011) videojáték

Atmoszférikus, szép, gondolkodós, ÉS ROHADT NEHÉZ A VÉGÉN!
Kb. a rage-game-ek jutottak róla eszembe a végén, nagyon bedurvult a nehézsége, ezért is tartott majdnem 3 hétig, mire a végére értem. Persze amúgy mindössze 2 óra volt a játékidőm (több-kevesebb, percre pontosan nem tudom), de sokkal-sokkal többnek tűnt. Akik szeretik a gondolkodós, nehéz játékokat, nekik ajánlom, részemről maradok az Inside-nál, az jobban tetszett.

Rimplot 
Limbo (2011)

Limbo (2011) videojáték

Nagyon egyedi hangulatot közvetítő játék a maga sejtelmességével és fekete-fehér világával. A rejtvények nem megoldhatatlanok, bár vannak, amik rendesen föl tudják dühíteni az embert – ellenben ezeket megfejteni a legnagyobb élmény és megkönnyebbülés. Plusz-mínusz három óra alatt végigjátszható: egyszerű, de nagyszerű.

LaBelle 
Limbo (2011)

Limbo (2011) videojáték

Apránként haladtam vele, így szuper „agykikapcs” játék lett. A hangulat nagyon laza, tetszett ez a minimál stílus és a sejtelmesség, leginkább emiatt tűnik ki a hasonló tematikájú játékok közül. A rejtvények vegyesek, volt, ami rendesen megizzasztott.
A játszd végig egy ültő helyben 5 halállal achievementet valószínűleg ebben az életben nem fogom teljesíteni.

Evione 
Limbo (2011)

Limbo (2011) videojáték

Infinite rage

Master_Miller 
Limbo (2011)

Limbo (2011) videojáték

Vizuálisan és atmoszférában telitalálat, a végén kissé bekeményedő nehézséggel, de simán megoldhatóak a feladványok. Szavak nélkül is príma narratívája van. Ajánlom mindenkinek aki szereti a gondolkodósabb platformereket.

ChEebor 
Limbo (2011)

Limbo (2011) videojáték

Nagyon bírtam, mert egy szuper visszaugrás a klasszikus logikai platformjátékokhoz, ahol minden ugrást meg kellett tervezni. A stílus nagyon para, a játék félelmetes, de sok részét valahogy mégsem érzékeltem annyira kellemetlennek, sőt, sok jelenet a maga elég sötét stílusában kifejezetten humoros. Viszont hiába csak árnyékokat látunk, a főhős meghalásai piszok brutálisak tudnak lenni.


Ha tetszett, játssz ezzel is


3

Inside (2016) videojáték

3 szavazat · Összehasonlítás

Hasonló játékok címkék alapján