Kedvencelte 3

Várólistára tette 2


Kiemelt értékelések

Aeidail 
Fable 2 (2008)

Fable 2 (2008) videojáték

Emiatt a játék miatt szerettem meg a videojátékokat. Emiatt a játék miatt vettünk egyáltalán Xboxot, ami méregdrága volt, és az összes spórolt pénzem elköltöttem. Ez volt 10 éve.
Azóta nem telik el nap, hogy ne gondoljak egy kicsit is a Fable 2-re. Amikor tehetem (és nem más játék köt le), barangolok kicsit Albion világában. Nem tudom, hányszor vittem végig a sztorit, nem tudom, mennyi órám van benne. De arra határozottan emlékszem, hogy 45 perces albumokat hallgattam végig, miközben csak csaposkodtam.
A játék könnyű. Nincsenek benne legyőzhetetlen akadályok, kezdőknek is egyszerű, mégis izgalmas. A világ csodaszép, a zene varázslatos, és olyan elképesztő angol humor van Albion minden egyes sarkában, hogy nem telik el egy perc anélkül, hogy valamit meg ne mosolyognál. A sztori nem erőltetett, mégis hatásos, és igenis vannak benne nehéz döntések.
Minden egyes fillért megért.
10 éve játszom, eddig még sosem jutott eszembe, hogy DLC-t vegyek, mert annyira élvezem az alapjátékot is, de amint újra befejezem a sztorit, rááldozok még egy kis pénz erre a játékra. Biztos vagyok benne, hogy nem fogom megbánni.
Ironikus módon az 1 helyett a 2-vel kezdtem el játszani. És még ironikusabb módon, ha a rokonom nem lett volna a magyarra fordítók között, nem ismerném a Fable 2-t, se a Fable szériát. És az nagyon-nagyon rossz lenne.


Folytatása

Fable 3 (2010) videojáték

Összehasonlítás

Fable


Ha tetszett, játssz ezzel is


Hasonló játékok címkék alapján