Cluedo – A klasszikus rejtélyek játéka (2015)

társasjáték 16

Egy gyilkosság, hat gyanúsított. Ez a klasszikus rejtélyek játéka! A visszavonult milliárdost, Samuel Black-et meggyilkolták a saját palotájában, és most rajtad a sor, hogy megoldjad az ügyet! Kérdezz rá mindenre, hogy felgöngyölítsd a rejtélyt! Ki követte el? Milyen fegyverrel? És hol? Kutasd… [tovább]

Hirdetés
Cluedo – A klasszikus rejtélyek játéka (2015)

Kedvencelte 7

Várólistára tette 1

Kívánságlistára tette 5


Kiemelt értékelések

Corpse_Demon 

Régen unokatestvéreméknek volt meg, mikor átmentünk szülinapra , névnapra akkor játszottunk vele csak. Nekik még a klasszikus Cluedo volt meg , ez a kiadás annyiban változik csak, hogy a takarítónő helyett más karakter van , illetve vannak benne + rejtvény kártyák , amik segítik a játék előre haladását. Megvettem, hogy a régi érzést visszahozza, illetve a szórakozás miatt és azt meg is kaptam , kicsit sem csalódtam benne, sőt jobban is tetszik ez a változat. Valószínűleg megtartom, bár nem ez lesz az a játék amit a legtöbbször leveszünk a polcról.
Azoknak ajánlom akik még most ismerkednek a társasjátékok világával és a klasszikus táblás , bábuval lépkedős, kockával dobálunk játékra vágynak ,arra tökéletes. Aki már kicsit modernebb játékot szeretne és nagyobb élményt annak a Mysterium vagy a Túlvilági történetek jobban fog tetszeni.


Hasonló játékok címkék alapján