Chronicles Of Crime: 1900 (2020)

társasjáték 14 3
Bűnügyi krónikák
Játékidő: 60 perc · Játékosok száma: 1–4

A Chronicles of Crime: 1900 egy remek társasjáték, 1 – 4 játékos részére, az átlagos játékidő 1 – 1.5 óra. A társast, 14 éves kortól ajánljuk kipróbálni. Kooperatív jellegű, a játékmenet erősen épít a váltakozó képességek, a történetmesélés és a szcenárió / küldetés / kampány… [tovább]

Kedvencelte 1


Kiemelt értékelések

Bet 
Chronicles Of Crime: 1900 (2020)

Chronicles Of Crime: 1900 (2020) társasjáték

Hozza a tipikus Bűnügyi Krónikák élményt és érzést. Itt sem könnyű optimalizálni, hogy kitől mennyit kérdezzünk. Újságírók vagyunk Párizsban, 1900-ban, a cikkünkhöz gyűjtünk anyagot. Fura a hangulata, kissé ipari, de megjelenik a művészet és a bohém élet is. Ebben a plusz alkatrész egy kérdőjellel jelölt pakli, ami logikai feladatokból, feladványokból áll, és új információkhoz lehet jutni a megoldásukkal. Ez a magánnyomozós-újságírós párizsi világ is nagyon tetszik. *.*

3 hozzászólás
ncsn87 
Chronicles Of Crime: 1900 (2020)

Chronicles Of Crime: 1900 (2020) társasjáték

Hasonló az előző részekhez, itt is van egy extra dolog, ami a többiben nem volt. Logikai feladványokat is meg kell oldani, kicsit mint a szabadulószobáknál. Nem vagyok nagy rajongója ez utóbbinak, így ezzel és az 1900-as évekkel sem fogtak meg. Én még egy közepesen nehezet próbáltam csak, nehéz volt, de érdekes, 7-en nagyon jól haladtunk. Tetszett itt ez a játékosszám, mindenki hozzá tudott tenni valamit.
Továbbra is az 1400 a kedvencem.

Morn 
Chronicles Of Crime: 1900 (2020)

Chronicles Of Crime: 1900 (2020) társasjáték

Szuper nyomozós játék! Tartottam az applikáció részétől, pedig az Unlockokat is szeretjük, meg hogy hogyan fog működni. Nagyon rácuppantunk, ketten hamar kivégeztük őket. Egy részt kellett még egyszer lejátszanunk, mert nem vettük észre, hogy körbe lehet nézni egy helyiségben, így megakadtunk, végül lejárt az időnk. Ezen a bakin kívül nem volt nehéz. Talán egy-két mellékes maradt ki, amúgy sikerült mindent kinyitni, megtippelni, segítséget egyszer sem kértünk. Mondjuk mi elég edzettek vagyunk. Szeretjük a nyomozós, szabadulós játékokat.
Tetszett, hogy mindig más tud lenni egy kicsit a nyomozás meg annak folyamata. Mást kérdezel valakitől, és már olyan plusz információkhoz jutsz, amit nem is sejtettél. Volt, ami nagyon egyértelmű volt, viszont akadt olyan is, amire egyáltalán nem számítottunk. Nehéz volt elszakadni attól a gondolattól, hogy az ügy lényege érdekel minket, sok mellékes a kutyát nem érdekli – engem mondjuk igen –, úgyhogy koncentráljunk a megoldásra, ne tegyünk vargabetűket, mert nem kifizetődő. Csak lejár az időnk. Persze pont ez színesíti a történetet.
Jó élmény volt. Biztosan játszunk a többi résszel is majd. Kár, hogy ilyen hamar a végére lehet érni. :)


Hasonló játékok címkék alapján