Chicken Police (2020)

videójáték 6
Chicken Police: Paint it RED!

Egy vad történet szerelemről, halálról, csirkékről és megváltásról! A Chicken Police egy buddy-cop noir kaland, gondosan kidolgozott világgal, sötét történettel és még sötétebb humorral. A játék klasszikus kalandjátékos elemeket vegyít visual-novel-szerű történetmeséléssel. Mindez… [tovább]

Videók

magyar

Képek 1

SzereplőSzinkronhang
Santino FeatherlandKerry Shale
Marty MacChickenShai Matheson
Natasha CatzenkoJules de Jongh
Hobart Ibn WesslerFanos Xenofós
Timothy SaltwaterChris Ragland
Hirdetés

Most játszik vele 2

Várólistára tette 12

Kívánságlistára tette 3


Kiemelt értékelések

piciszusz 
Chicken Police (2020)

Chicken Police (2020) videójáték

Pár óra alatt végig lehet vinni. Kicsit örültem volna, ha hosszabb, mert nagyon bejött. Jó a hangulata, a nyomozás része, az animáció valami fenomenális és hát a magyar utalások (pl Dr. Bubó és Ursula), meg a szövegek marha jók, shut the clock up és társai. Még!

Princze 
Chicken Police (2020)

Chicken Police (2020) videójáték

A magyar fejlesztésű Chicken Police már hónapokkal ezelőtt felkeltette a figyelmemet, de lehet ezekre az embertesttel és állatfejjel rendelkező lényekre nem felkapni a fejet?

A játék egy vizuális regény, ahol a nyomozás, a beszélgetések és a felfedezés teszi ki a játék 95%-át (a maradék 5 legyen meglepi :)). A sztori szerintem rendben van, de a játék legnagyobb erőssége a HANGULAT. Rengeteg mindent megtudunk erről a különös világról, látszik, hogy a háttér komolyan fel van építve. Emellett brutál jó angol szinkron és zene jellemző a játékra, a fekete-fehér megvalósítás pedig csak hab a tortán. A magyar felirat szerencsére nagyon kreatív, helyenként az angol szóvicc lefordíthatatlan ugyan, de máshol meg a magyar villant! Emellett van pl. egy igen jópofa utalás az egyik klasszikus magyar mesére is ;-)

Noir krimi és buddy-cop filmek kedvelőinek kötelező, de bárki kipróbálhatja ingyen a játék demóját. Ha az bejön, bátran vedd meg, szerintem csalódás nem érhet. Remélem, találkozunk még ezzel a világgal. Akár egy újabb csirkekopók sztoriban, akár másképp, mert rengeteg benne a potenciál!

(És közben, a magyar játékfejlesztés támogatását folytatva kipécéztem idénről a Warriorbot és a Falcon Cityt is.)


Ha tetszett, játssz ezzel is


1

Falcon City (2020) videójáték

1 szavazat · Összehasonlítás

Hasonló játékok címkék alapján