A Vörös katedrális (2021)

társasjáték 10 2
The Red Cathedral
Játékidő: 120 perc · Játékosok száma: 1–4

Rettegett Iván orosz cár, hogy megünnepelje hadjáratának minden győztes csatáját, 9 templom megépítését rendelte el, ami végül egyetlen épületegyüttesként született meg, és ma Boldog Vazul székesegyházként ismeri a világ. A Vörös katedrális társasjátékban az építészek vezetőinek egyikeként kell… [tovább]

Képek 4

Hirdetés
A Vörös katedrális (2021)

Tervező
Isra C.
Shei S.

Illusztrátor
Chema Román
Pedro Soto

Magyar kiadó
Reflexshop

Kedvencelte 1

Várólistára tette 3

Kívánságlistára tette 2


Kiemelt értékelések

ncsn87 
A Vörös katedrális (2021)

A Vörös katedrális (2021) társasjáték

Teljesen elvarázsolt ez a játék! *.* ♥ Ez egy középnehéz euro.
Baromi okos és csodaszép egyben. Gyönyörű a grafika, minőségi és egyedi minden alkatrésze, nem csak sima fakockák jelzik a nyersanyag típusokat. A drágakövek is különlegesek. *.*
Imádom a rondellát, a kockákat, mint munkásokat. A területbefolyás is iszonyat izgalmas. Ez a része három főnél kiélezettebb, de nekem két fővel is rendben volt.
Nagyon nem mindegy a ritmus a játékban, nagyon kell a másikra is figyelni. Nagyon jó láncolatokat lehet benne csinálni. Végig agyalsz!
Tetszik, hogy sok pontot játék közben is kapsz, de a másik felét, amiért a terület befolyás is megy, a végén lesz leszámolva. Szóval nem feltétlen tudsz mindenre figyelni, mindennel számolni. Én az ilyet kedvelem.
Nem mondanám annyira rövidnek azért, simán elnyúlhat majdnem két órát, főleg ha van ap hajlamú ember. :D
Ár-érték arányban az egyik legjobb most a piacon. Kisebb doboz ráadásul, könnyebb magunkkal vinni bárhová.
Most már értem, miért dicsérik annyira ezt a játékot. Szerintem ne hagyjátok ki. Nekem azonnal kedvenc lett. ♥

Egyszemélyes mód:
Teljesen olyan, mintha két főset játszana az ember. Van egy automa ellenfél, akinek látod részben a lépéseit, mi miután fog jönni, de mégsem tudsz mindig várni vagy keresztbetenni, hiszen a saját dolgoddal is kell törődnöd. Vannak prioritásai a díszítésben, így ezzel is tudsz tervezni kicsit. Szerintem izgalmas, nekem tetszett és fogok még vele így is játszani sokat.

12 hozzászólás

Hasonló játékok címkék alapján